Taloushallinnon kumppanisi

Yritys

Tilimanager Oy on yritysten ja yhteisöjen taloushallinnon palveluihin erikoistunut auktorisoitu ja luotettava Taloushallintoliiton jäsentoimisto. Tiimissämme työskentelee kolmetoista vakituista työntekijää, joilla kaikilla on vahva kirjanpidon ammattitaito ja alan koulutus. Tilimanager Oy on kokenut Tampereella perustettu tilitoimisto, jonka toiminta on kestänyt yli 15 vuotta. Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti ja pidämme myös asiakkaamme ajan tasalla alalla tapahtuvista muutoksista.

Keskeisiä toimintaamme liittyviä arvoja ovat osaaminen, laatu, luotettavuus, asiakaslähtöisyys, yksilöllisyys ja pyrkimys pureutua syvällisesti käsiteltävien asioiden ytimeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja asiakkaidemme menestymiseksi. Olemme yrittäjävetoinen perheyritys, mikä näkyy toimintatavassamme ja pyrkimyksessämme nähdä asiat asiakkaamme, yrittäjän, näkökulmasta.

Tavoitteenamme on muodostaa asiakkaan kanssa luottamuksellinen ja pitkäkestoinen asiakassuhde. Tähän pyrimme jatkuvalla kehittymisellä sekä toimintatapojemme arvioinnilla.

Erotumme eduksemme henkilökohtaisen palvelun, laadun ja yrittäjälähtöisen näkökulman ansiosta. Vaikka toimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja suurin osa asiakkaistamme tuleekin Pirkanmaan alueelta, ei sijainti ole kuitenkaan enää sähköistyvässä maailmassa ratkaisevaa. Toivotamme Sinut tervetulleeksi tutustumaan yritykseemme ja ottamaan yhteyttä, olet sitten vanha asiakas tai uusi mahdollinen asiakas, joka etsii hyvää ja osaavaa palveluntarjoajaa. Meillä jokainen asiakas koosta riippumatta saa laadukasta palvelua!

Merja Lehto
toimitusjohtaja